Deep dive 2019-09-11T14:53:58+00:00

Maak kennis met NOM Keur

NOM Keur heeft als doel gezonde en comfortabele woningen met prestatiegarantie waar te maken. NOM Keur is een handvat voor bouwers om een goed presterend NOM concept te ontwikkelen, realiseren en in stand te houden. Voor afnemers als corporaties biedt het een garantie op kwaliteit en op de energieprestatie naar de toekomst. NOM keur organiseert Deep Dives voor bouwers en corporaties om inzicht te geven in hoe je het keurmerk kunt inzetten en welke voordelen dit biedt.

Deep Dive Voor Bouwers

Wat komt er allemaal kijken als ik NOM Keur wil op mijn bouwconcept? Waarom is dit van waarde voor mijn klanten? Wat zijn de ervaringen van anderen eigenlijk? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de Deep Dive. Na deze dag bent u zelf in staat om te bepalen of u klaar bent om met NOM Keur aan de slag te gaan en is duidelijk welke voordelen het biedt voor uw huidige en toekomstige klanten. Ook krijgt u inzicht in actuele en aanstaande wetgeving op het gebied van kwaliteitsborging en de energieprestatie vergoeding (EPV).

Datum: voorjaar 2020 – 9:00 tot 13:00 inclusief lunch; bij interesse houden we je op de hoogte via een voorinschrijving hieronder

Locatie: Utrecht

Kosten: euro 125,- ex BTW / 151,25 in BTW per persoon, voor NOM keurhouders en leden Stroomversnelling gratis

Voorinschrijving

Deep Dive Voor Corporaties & Gemeentes

Wat is er nodig om te kunnen garanderen dat een woning over tien jaar nog steeds presteert zoals op dag één beloofd is? Dat is de centrale vraag waar de ontwikkelaars van NOM keur en de bouwers zich mee bezighouden. Dit past in de trend van ‘prestatiegericht bouwen’. Dit biedt kansen voor corporaties en gemeenten om invulling te geven aan hun concrete duurzaamheidsambities. Voor projecten waarbij papieren beloftes niet genoeg zijn, maar prestaties in de praktijk gewenst zijn. Tijdens deze Deep Dive gaat we inhoudelijk in op het de eisen die NOM keur stelt. We bespreken met u concrete voorbeelden van NOM projecten. En ook krijgt u inzicht in actuele en aanstaande wetgeving op het gebied van (private!) kwaliteitsborging en energieprestatievergoeding (EPV).

Datum: 27 november 2019 – 9:30 tot 12:00

Locatie: Utrecht

Kosten: Gratis

Meld je aan

Deep Dive Voor Ketenpartners

Veel van de bouwers met een NOM keur hebben een concept ontwikkeld samen met diverse partners uit de keten. Goed begrip van de eisen die gesteld worden aan de kwaliteit en de borging daarvan voordat je een samenwerking start, biedt veel voordelen. Daarom organiseren we ook een Deep Dive voor verschillende ketenpartners. Adviseurs, toeleveranciers van installaties, leveranciers van bouwkundige componenten of misschien wel een ontwikkelaar die graag een project onder NOM keur zou willen realiseren. Al deze partijen zijn welkom. Tijdens de Deep Dive gaan we aan de hand van voorbeelden en ervaringen in op wat het betekent om als ketenpartner mee te werken aan de realisatie van projecten met NOM keur. En ook hier krijgt u inzicht in actuele en aanstaande wetgeving op het gebied van (private!) kwaliteitsborging en energieprestatievergoeding (EPV).

Datum: 30 oktober 2019 – 10:00 tot 13:00 inclusief lunch

Locatie: Utrecht

Kosten: euro 125,- ex BTW / 151,25 in BTW per persoon, voor NOM keurhouders en leden Stroomversnelling gratis

Meld je aan