Deep dive 2018-12-20T14:23:41+00:00

Maak kennis met NOM Keur

NOM Keur heeft als doel gezonde en comfortabele woningen met prestatiegarantie waar te maken. NOM Keur is een handvat voor bouwers om een goed presterend NOM concept te ontwikkelen, realiseren en in stand te houden. Maar wat komt er allemaal kijken als ik NOM Keur wil op mijn bouwconcept? Waarom is dit van waarde voor mijn klanten? Wat zijn de ervaringen van anderen eigenlijk? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de Deep Dive. Na deze dag bent u zelf in staat om te bepalen of u klaar bent om met NOM Keur aan de slag te gaan en is duidelijk welke voordelen het biedt voor uw huidige en toekomstige klanten. Ook krijgt u inzicht in actuele en aanstaande wetgeving op het gebied van kwaliteitsborging en de Energieprestatie Vergoeding (EPV).

Deep Dive

Datum: 20 maart 2019 12:30 tot 17:00 inclusief lunch

Locatie: Utrecht

Kosten: euro 250,- voor 2 personen per organisatie, inclusief lunch

Programma

In het eerste deel lichten we toe waarom het NOM keur er is. Zo komt de Wet Private Kwaliteitsborging voorbij en staan we stil bij de wettelijke kaders op het gebied van energieprestaties en de energieprestatievergoeding. Maar ook de invloed die dit allemaal heeft en de kansen die het creëert voor bouwers, ontwikkelaars en installateurs krijgt aandacht.

In het tweede deel duiken we diep het NOM Keur zelf in. We starten met wat er nodig is voor het doen van een aanvraag. Vervolgens gaan we in op de mogelijkheden die u heeft om in te dienen; doet u dit alleen of in samenwerking met partners? En uiteraard nemen we u mee in de reeds opgedane ervaringen met het doorlopen van een aanvraag; wat moet u vooral niet doen en wat vooral WEL?

Aanmelden

Bedrijfsnaam

Deelnemer 1Deelnemer 2Belangrijkste vragen waar u antwoord op wilt krijgen