Deep dive 2019-03-06T15:44:33+00:00

Maak kennis met NOM Keur

NOM Keur heeft als doel gezonde en comfortabele woningen met prestatiegarantie waar te maken. NOM Keur is een handvat voor bouwers om een goed presterend NOM concept te ontwikkelen, realiseren en in stand te houden. Voor afnemers als corporaties biedt het een garantie op kwaliteit en op de energieprestatie naar de toekomst. NOM keur organiseert Deep Dives voor bouwers en corporaties om inzicht te geven in hoe je het keurmerk kunt inzetten en welke voordelen dit biedt.

Deep Dive Voor Bouwers

Wat komt er allemaal kijken als ik NOM Keur wil op mijn bouwconcept? Waarom is dit van waarde voor mijn klanten? Wat zijn de ervaringen van anderen eigenlijk? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de Deep Dive. Na deze dag bent u zelf in staat om te bepalen of u klaar bent om met NOM Keur aan de slag te gaan en is duidelijk welke voordelen het biedt voor uw huidige en toekomstige klanten. Ook krijgt u inzicht in actuele en aanstaande wetgeving op het gebied van kwaliteitsborging en de energieprestatie vergoeding (EPV).

Datum: 20 maart 2019 12:30 – 17:00 inclusief inlooplunch
9 mei 09:00 – 13:00 inclusief inlooplunch

Locatie: Utrecht

Kosten: euro 125,- per persoon

Meld je aan

Deep Dive Voor Corporaties & Gemeentes

Welke garanties biedt NOM keur mij? In hoeverre moet ik als corporatie nog een uitvraag schrijven bij een aanbesteding? Wat betekent dit voor mijn organisatie en welke skills heb ik nodig? Wat zijn ervaringen van andere corporaties? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de Deep Dive. Na deze dag bent u zelf in staat om te bepalen of u klaar bent om met NOM Keur aan de slag te gaan. Ook krijgt u inzicht in actuele en aanstaande wetgeving op het gebied van kwaliteitsborging, de energieprestatie vergoeding (EPV) en uitgangspunten voor monitoring van de prestatie van NOM woningen.

Datum: 16 Mei 2019 10:00 – 12:30 inclusief lunch

Locatie: Utrecht

Kosten: Gratis

Meld je aan

Deep Dive Voor Adviseurs

Wat komt er allemaal kijken bij NOM Keur? Waarom is dit van waarde voor mijn klanten? Wat zijn de ervaringen van anderen eigenlijk? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens de Deep Dive. Ook krijgt u inzicht in actuele en aanstaande wetgeving op het gebied van kwaliteitsborging en de energieprestatie vergoeding (EPV).

Datum: nader te bepalen

Locatie: Utrecht

Kosten: euro 125,- per persoon

Meld je aan